Tuesday

Den legendariske FuskpälsVästen

Hej, min väst, oj förlåt, jag menar vän. Jag har nämnligen införskaffat en vacker äkta ekorrepäls-väst. Ha ha, nej. Så dum är jag inte. Det är fuskat (fusk-päls alltså ;). Men den är fin. Och mysig. Nu ska jag beskriva den. Den är midjekort och fluffig i ett fint varg/ren-aktigt (??) tyg. Den är varm och nääästan, men observera, bara NÄSTAN, för liten om jag knäpper den och har en tjocktröja på mig under. Den är ärmlös (precis som en väst borde vara) och har ett enda spänne. Nu skulle det ju passa finfint med en liten trevlig bild på det också, men det har jag tyvärr inte. Min kamera är urladdad så det får bli en annan gång. Köpte den i fredags, men hade gått och spanat på den ett tag innan. Så nu kan jag inte köpa någonting mer klädaktigt den här månaden, men jag är nöjd.
Fast jag visste att nu kommer alla snart att gå med denna mysiga väst på sina axlar och hälsa modets högtid välkommen, så ville jag ju ha den. Why not?
Jag älskar min väst och jag sitter i den just, precis NU. Okej, nu för mig. Haha.
Jag gillar hösten på sätt och vis. Skorna, kapporna, koftorna, sockorna, haldukarna, vantarna, pälsvästarna... Och när det mysiga mörkret eller regnet eller blåsten härjar utanför kan man sitta inomhus i soffan med en mysig filt och titta på film. Sen så är det ju högsessong för höstens höstigaste rätter; soppa och rotsaker.
Sen är hösten också som ett slut på det gamla året (okej, lite vinter kommer sen också, men det är nästan bara som en mellanperiod), det gamla ska bort och det nya in. Löven faller. Mörkret faller. Solen laddas om på nytt till nästa år.
Sen gillar jag också inte hösten. När lite snö kommer, och det nästan sen smälter bort, det är hemskt att gå i! Och när man inte har någon som helst energi när det börjar mörkna klockan fyra... Och när allt det gröna försvinner.
Btw, vi hade G-avstämning på 1:a Världskriget idag (det gick nog helt okej, hoppas hoppas!) och jag skriver inte på engelska. Vilket ni borde märkt vid det här laget. Om inte, uppsök genast en optiker.

Love love love!
//Milla <3

No comments: